Головна » 2017 » Червень » 13 » 1 червня
06:50
1 червня

Перший день літа є особливим для усіх, для дорослих і дітвори! Адже у перший літній день червня ми відзначаємо добре і радісне свято – Всесвітній День захисту дітей

У рамках святкування Дня захисту дітей спільними зусиллями районної державної адміністрації, районної ради, Недригайлівської об’єднаної територіальної громади вдалося організувати справжнє свято для малечі, яке розпочалося цікавими конкурсами, захоплюючими іграми та розвагами, приємними сюрпризами на спортивному комплексі.

Відкрили дійство, начальник відділу освіти Недригайлівської райдержадміністрації Альбіна Хоменко, начальник відділу освіти, молоді і спорту Недригайлівської селищної ради Ніна Сердюк.

Звертаючись до учасників свята, начальники відділів освіти наголосили: «Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас».

Надалі свято продовжилося у районному будинку культури надзвичайно веселим яскравим концертом, який підготували вихованці Недригайлівського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Олексій Васильченко, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації та Ігор Вікторович Остапчук, голова Недригайлівської селищної ради привітали всіх присутніх з Днем захисту дітей та вручили грамоти переможцям святкових спортивних змагань та різноманітніх конкурсів.

“Хочеться побажати юним вихованцям, щоб усі життєві сходинки давалися їм легко та впевнено, із радістю в серці, – наголосив перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій Васильченко. – Плекайте дітей, сійте зерно любові й незабаром наша держава буде славитися своїми талантами і процвітати в мирі та злагоді!”

Переглядів: 189 | Додав: bdyut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]