Головна » 2015 » Травень » 27 » «Сходинки духовності»
13:18
«Сходинки духовності»

       22 травня 2015 року на базі Сумського ОІППО проводиться дев’ятий обласний фестиваль «Сходинки духовності». Вісім  творчих колективів освітніх  навчальних закладів Сумщини цього року виявили бажання представити на огляд свої мистецькі та духовні надбання.

      Хочеться відмітити, що ніхто з фестивалю не поїхав без подарунків. Навчальні заклади отримали  бібліотечку навчальної та методичної літератури для використання на уроках християнської етики, кожен учасник та керівник – скриньку призів, грошові сертифікати на придбання тканини для сценічних костюмів.

      Недригайлівський район представляв творчий колектив «Ранковий передзвін» Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Т.А.Токмань), який шостий рік поспіль є постійним учасником та переможцем фестивалю «Сходинки духовності».

          Зворушлива духовнана поезія та проза во славу нашого Творця - Господа Іісуса Христа, неперевершений багатоголосий спів не зміг залишити байдужими нікого. Пісні про Господа, долю рідної країни, нашого краю, щасливе дитинство, маму відповідали духовності кожної людини, переживанням тривожного сьогодення.

    Радості та щастю вихованців не було меж, коли журі оголосили переможцями наш творчий колектив «Ранковий передзвін». Саме  журі зазначили, що рівних цьому колективу в області немає.

         Колектив нагороджений дипломом обласного департаменту освiти i науки Сумської державної адміністрації та сертифікатом на 1500 гривень на придбання тканини для сценічних костюмів.

      Бажаємо всім учасникам фестивалю Божого благословення на п’єдесталі сходинок до духовності! 

Переглядів: 310 | Додав: Nedr_osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]