Головна » 2015 » Травень » 27 » Свято випускників
13:29
Свято випускників

      Ясний, погожий, весняний день і на душі тепло і радісно від сяючих посмішок маленьких випускників Будинку дитячої та юнацької творчості.  26 травня 2015 року в Недригайлівському БДЮТ відбулося випускне свято для вихованців гуртка раннього творчого розвитку. Свято випускників – це завжди зворушливе видовище. Кольорова гама випускних суконь дівчаток нічим не поступалася  різнобарвній веселці, зачіски вражали своєю оригінальністю, а урочистість заходу надавала  маленьким випускницям особливого шарму, а хлопчики, як справжні джентльмени: одягнені офіційно, серйозні, підтягнуті. Свято проходило у теплій, дружній атмосфері, у родинному колі позашкілля: випускники -  керівники гуртків – батьки. Директор БДЮТ Т.А.Токмань на святково прикрашену сцену запросила і випускників, і їх батьків, щоб привітати всіх з завершення навчання у гуртках раннього творчого розвитку, побажати успіхів на наступній  сходинці нового, шкільного життя, подякувати батькам за плідну співпрацю та вручити свідоцтва про закінчення гуртків раннього творчого розвитку, похвальні грамоти випускникам «За успішне виконання всіх завдань і допомогу друзям», подяки батькам за спільну колективну працю.

       Впродовж всього свята звучали слова подяки з вуст випускників педагогам, линули веселі, добрі мелодії пісень  від вихованців раннього творчого розвитку, як випускників так і діток першого року навчання, що прийшли привітати своїх старших друзів.

       Педагоги закладу бажали випускникам «В добру путь  і щасливого навчання в школі» і запрошували продовжити навчання в гуртках БДЮТ за уподобаннями з 1 вересня. 

Переглядів: 399 | Додав: Nedr_osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]