Головна » 2017 » Листопад » 20 » Тиждень толерантності у БДЮТ
14:49
Тиждень толерантності у БДЮТ

 

З 13 по 17 листопада 2017 року в будинку дитячої та юнацької творчості  проведений «Тиждень толерантності», метою якого стало формування здатності без агресії сприймати думку, поведінку, форми самовираження та спосіб життя іншої людини, формування навичок толерантного спілкування, виховування поваги одне до одного.

Для досягнення поставленої мети психологом БДЮТ Кобихно В.В. застосовувалися різні форми роботи, такі як виховні години, групові бесіди, анкетування, година спілкування з батьками та педагогічними працівниками.

Вихованці гуртків ознайомилися з інформацією «Що для мене толерантність…», яка розміщена у куточку психолога.

 Протягом тижня гуртківці молодшого шкільного віку подорожували по «Країні Доброти і Ввічливості», під час якої розширили свої знання про добро і ввічливість.

Вихованці основного рівня навчання взяли участь у творчій грі «Чарівні окуляри», а гуртківці старшого шкільного віку відвідали заняття на тему «Як навчитися бути толерантною особистістю?».

      Узагальнюючи знання про толерантне ставлення діти виготовляли колажі «Птах добра» та «Емблема толерантності».

Для педагогічного колективу проведене інформування «Сходинки до гармонії спілкування», під час якого з’ясували фактори, які сприяють проявам толерантної поведінки.

   

Переглядів: 271 | Додав: bdyut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]